Connection has lost...

Wat mij echt heeft verrast, is dat sporten met Alicia mij veel leerde over volharding.

5 maanden geleden zat ik voor het eerst lichtelijk nerveus bij de Personal Training Club. Ik voelde mij goed, maar door de vele borrels en lange kantoordagen begon ik tegelijkertijd te verlangen naar een fittere levensstijl. Sportscholen vond ik vooral ongemakkelijk en het was lastig om een work-out te vinden die bij mijn beginnersniveau paste. En WOW! Alicia ging above and beyond.

Aan de start dacht ik vooral aan de kilo's die ik kwijt wilde. Wat mij echt heeft verrast, is dat sporten met Alicia mij veel leerde over volharding. Ik fietste 3 keer per week om half 7 's ochtends naar de club en ik begon sporten al gauw leuk te vinden! Door het bijhouden en plannen van mijn maaltijden, kwamen we tot een balans die perfect bij mij past. Hierdoor volgde snel proces vanzelf.

Inmiddels ben ik 7+ kilo's lichter, verloor ik 8% vetpercentage en kreeg ik een gezond BMI. In totaal ben ik 48 cm's kwijt. Boven alles voel ik mij fit! Alicia heeft mij geholpen met een sterke basis en voldoende vertrouwen waar ik nu zelf mee aan de slag kan!

Let's get started
Boek je sessie