Connection has lost...

Ik verloor 18 kilo en kreeg er een sterke gezonde mindset voor terug. Dit was de beste investering in mijzelf, ooit!

Graag wil ik mijn goede ervaring tijdens de training met Alicia willen delen.

Na 4 jaar zelf geprobeerd te hebben om gewicht te verliezen werd ik steeds gefrustreerder, ik had simpelweg geen resultaat geboekt.

Ik vond de Personal Trainer in Alicia. Ze betekent heel veel voor mij. Ze is een heel erg gemotiveerd persoon, ze richtte zich echt tot mijn probleem en zorgde ervoor dat ik mijn gestelde doelen realiseerde. Ook heeft ze mij geholpen om mijn dieet in orde te brengen. Na 6 maanden begon ik resultaat te zien en te voelen zowel fysiek als psychisch. Ik had meer energie dan ooit tevoren. Naast het afvallen had ik nog een doel, ik speel namelijk ultimate frisbee, want in Zuid en Centraal Amerika bekend staat als grote sport. Mijn conditie moet voor de games in orde zijn dus ook het verbeteren van mijn conditie was een doel. Ook dit doel is behaald met goed resultaat tijdens de trainingen met Alicia.

Ik raad de mensen aan die ook moeite hebben met het realiseren van hun doel contact op te nemen met Alicia om zodoende ook de doelen te bereiken.

Het was een geweldige ervaring en naar mijn mening, iedereen zou moeten proberen en werken met een professioneel trainer. Dit zijn geen verspilde centen. Het geld wat je spendeert staat voor het realiseren van jouw doelen.

Na het verliezen van maar liefst 18 kilo en het creëren van een gezonde mindset kan ik in ieder geval van een iets zeker zijn, het was de investering meer dan waard!

Geef niet op en ga er voor!

Vanessa Tejero Leon.

Let's get started
Boek je sessie