Connection has lost...

Complete gedragsverandering – Verloor 22 cm van haar taille – postuur verbetering

Lifestyle Management

Ik was die persoon die zich aanmeldde voor een gym abonnement in Januari, en een aantal weken later stagneerde.

Nooit volgde ik een training of voedingsprogramma secuur op, hooguit voor een aantal dagen, soms door gebrek aan motivatie, inspiratie en de echte wil om naar een doel toe te werken.

Alicia is de beste persoon die je kan treffen om je te motiveren. Als bijkomstigheid is zij een buitengewoon kwalitatieve Personal Trainer die naast het lichamelijke ook aan je mentale ‘state of mind’ denkt. We hebben namelijk allemaal goede en minder goede dagen of momenten. Alicia heeft mij geholpen om dit te verbeteren en mij te laten inzien hoe je over mindere momenten heen kunt komen. Opgeven is simpelweg geen optie!

Op dit moment van schrijven kan ik niet meer zonder training, hooguit een week! Het is echt een onderdeel geworden van mijn routine sinds Oktober afgelopen jaar. Ik sta vroeg op in de ochtend om mijn oefeningen te doen. Ik ben super blij (en verast) met mijn gedragsverandering, maar nog meer met het feit over hoe ik me voel over mijzelf!

  • Diana is 4.5 kilo verloren waarvan 5% van haar vet%. Ze heeft er 4% meer spiermassa aan toegevoegd en verloor 22cm rond haar taille.
  • In haar dagelijkse werk routine als orthodontist en tandarts, zijn we momenteel bezig haar postuur dominante kant onder controle te houden. Dit geschiedt door een op maat gemaakt postuur management plan.

Let's get started
Boek je sessie