Connection has lost...

IK DACHT DAT IK HET RESULTAAT NIET BELANGRIJK VOND, IK WIST EIGENLIJK GEWOON NIET HOE IK ER AAN KON WERKEN ZONDER BEGELEIDING.

Ik ben gestart met een goede sportmotivatie en ik was niet bezig met het resultaat, dacht ik.

In mijn verleden heb ik veel aan tennis gedaan, tot ongeveer 6-17 jaar. Sporten vond ik verder ook niet interessant, ten opzichte van het studentenleven, waardoor ik veel ben gaan drinken, eten oftewel mijn levensstijl heb aangepast naar een ongezondere versie. In die periode ben ik ook veel aangekomen. Op dat moment had ik er echt niks van hoe ik eruitzag etc.

In tijden van mijn zwangerschapsperiode (28) leek het redelijk stabiel te gaan qua gewicht, echter daarna ben ik veel meer gaan eten. Door mijn vorige PT heb ik het plezier weer teruggevonden in het sporten. Even later kwam ik bij Alicia terecht, vanaf het eerste gesprek per telefoon was er duidelijk klik, in diezelfde week ben ik gaan trainen onder begeleiding van Alicia. Het was zwaar maar motiverend en erg leuk.

In de eerste periode had ik moeite met een aantal punten omtrent voeding en training, er was altijd ruimte om gesprekken én discussies aan te gaan. Door Alicia haar geduld voelde ik mij zeer op mijn gemak en had ik nooit het idee dat ik moest presteren. Stap voor stap doorliepen wij de trainingen.

Doordat wij tijdens de training veel scherper gingen letten op uitkomst (resultaten) van de verschillende metingen ontstond er motivatie. Dit was voor mij het omslagpunt. Daarnaast is de dosis humor en nuchtere kijk op de training en het proces van grote bijdrage geweest.

12kg minder, 7 vet% en -17cm van de taille kan ik voor nu terugkijken op een succesvol begin waarmee ik absoluut nog verder ga werken, de basis is zo sterk dat ik het gevoel heb dit samen met Alicia verder te kunnen uitbouwen.

Alicia zou ik je zeker aanraden door in eerste instantie haar motivatie, kennis, de dag erna heb je het gevoel dat je echt iets hebt gedaan. Daarnaast is haar humor en nuchterheid doorslaggevend voor succes.

Let's get started
Boek je sessie