Connection has lost...

DANKZIJ ALICIA HEB IK MIJN GEWENSTE DOEL VAN EEN GEWICHTSREDUCTIE VAN -10 KILO IN 12 WEKEN BEREIKT EN KAN IK DEZE NU ZELF BEHOUDEN EN HEB IK VOLDOENDE HANDVATTEN GEKREGEN NU ZELFSTANDIG VERDER TE GAAN.

Na mijn zwangerschap vond ik het lastig om mezelf weer te motiveren om te gaan sporten. Waar ik vroeger met alle liefde ging sporten, was ik die drive nu echt kwijt. Ik had iemand nodig die me weer liet voelen hoe leuk ik sporten vond, mij hielp om weer sterk te worden en controle over mijn lijf weer te krijgen en natuurlijk de nodige zwangerschapskilo's kwijt te raken. Ik vond die motivator in Alicia.

In 3 maanden tijd hebben we KEIhard gewerkt, waarbij Alicia goed rekening hield met wat ik wel en wat ik niet mocht zes maanden na de bevalling. Ik kreeg ook een voedingsschema die paste bij mijn doelstellingen. Het was echt aanpoten, en soms zag ik het even niet meer zitten, maar door de positiviteit en push van Alicia lukte het me. Zij liet me inzien dat ik dit echt voor mezelf deed en aan niemand iets hoefde te bewijzen. Die paar uur per week had echt impact op mijn kracht, conditie en zelfbeeld.

Door regelmatig metingen te doen en te wegen zag ik mijn spiermassa groeien en de centimeters eraf vliegen. In totaal ben ik zo'n 10 kilo kwijt en in totaal 55 centimeters in 12 weken tijd! Ik ga weer uit mezelf sporten, merk aan mijn houding dat ik weer sterker in mijn schoenen sta en ben mentaal ook een stuk stabieler.

Alicia is super gefocust en zorgt voor de juiste vibe tijdens een training. De oefeningen waren afwisselend, vernieuwend en leuk. Ze pusht op de juisten momenten, maakt grappen en zorgt er op deze manier voor dat een training leuk is en voor je gevoel zo voorbij is. Dit cadeautje aan mezelf is het dubbel en dwars waard.

Let's get started
Boek je sessie