Connection has lost...

Lage onderrug klachten verholpen door core training en postuur training

Na jarenlang zelfstandig te hebben gesport, besloot ik om te trainen met een Personal Trainer. Ik ben altijd wel een sportief persoon geweest en voelde me redelijk fit, maar toch had ik de behoefte aan begeleiding bij het trainen, met name omdat ik steeds vaker last kreeg van mijn onderrug en ik begreep dat mijn core te ‘zwak’ was. Mijn zus had goede ervaringen met Personal Training bij Alicia. Tot de dag van vandaag heb ik daar absoluut geen spijt van.

Alicia is echt een motivator, maar behalve dat ook een kundig persoon om mee te trainen. Ze zorgt ervoor dat ik het maximale uit mijn lichaam haal tijdens een training zonder dat het onplezierig wordt. Tijdens het trainen is er een goede mix voor een gesprek maar ligt de boventoon ten alle tijden op het trainen, full focus. Ik ga altijd met plezier naar de trainingen toe en ga vooral met een voldaan gevoel naar huis.

Wat ik ook waardeer aan Alicia is dat ze de doelen die je voor ogen hebt goed in de gaten houdt en dit afstemt op de trainingen. Mijn resultaat is dat ik me sneller veel fitter ging voelen, sterker in mijn hele lichaam en bovenal geen last meer had van rugpijn! Als ik nu in de spiegel kijk ben ik tevreden.

Echter heb ik nog wel meer sportieve doelen voor ogen en ik zal daarbij ook zeker gebruik maken van de begeleiding welke Alicia aanbiedt.

Let's get started
Boek je sessie