Connection has lost...

About your coach

Je hoeft niet top-fit te zijn om te starten met trainen. Het belangrijkste is dat je intrinsiek gemotiveerd bent, oftewel, motivatie van binnenuit om te werken aan je gezondheid en je lichaam. Ik ben jouw coach en help jou om jouw levensstijl vorm te geven wat het beste bij jouw huidige leven aansluit. We creëren een stabiel plan wat kennis over fitness en voeding bevat op basis van jouw behoefte en doelen die je voor ogen hebt. In de afgelopen 15 jaar ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van mijzelf om zodoende expert te worden op het gebied van fitness en training. Uiteraard heb ik mijn diploma's behaald, nationaal en internationaal. Echter is de belangrijkste combinatie van de kennis dit te combineren met de praktische ervaring.

Een aantal toffe feiten over mijn training concept;

  • Sport is de beste taal. De begeleiding kan worden aangeboden in het Nederlands, Engels en Spaans.
  • Overwinnen van een uitdaging, groot of klein zorgt voor meer zelfvertrouwen. Ik zag men ontwikkelen in de fitness doelen én tegelijkertijd in hun werk en privé leven door het aannemen van een promotie op werk of door de hoeveelheid energie die men weer terug kreeg een veel fijnere collega, partner en vriend(in) zijn.
  • Het creëren van verschillende levensstijl varianten voelde beter dan ooit. Je voelt je frisser, fitter en jonger dan ooit tevoren.
  • Kennis is de sleutel tot succes. Sommige mensen stoeien met het onder controle krijgen van hun gewicht (in vet afvallen of in spiermassa aankomen). Geen idee hoe zij dit zelf kunnen meten. Ik bied training aan waarbij je veel zal gaan zweten maar ook zal leren hoe en waarom.
  • Plezier.
Er zullen een hoop high-fives volgen. Veel uitdagingen en altijd een verschillende training aanbieden wat passend is binnen jouw fitness doelen. Al het bovenstaande betekent overigens niet dat je, je de eerste keer geweldig voelt. Bijvoorbeeld als jouw eerste training plaats vindt in de herfst of winter en je drijfnat door de regen bent komen fietsen. Of wanneer je de workout uitvoert en je het idee hebt dat je veel beter kan en je ondertussen je eten moet voorbereiden voor de nieuwe dag terwijl je ook met een zak nachos op de bank had kunnen relaxen. Je zal dus niet altijd 100% gemotiveerd zijn, dat is realiteit. Maar VERTROUW me, wanneer ik zeg, het gaat allemaal goed komen. Geen onzin praatjes en zonnenschijn. Ups en downs zijn nu eenmaal een onderdeel van jouw proces, wetende dat de eerste stap de allergrootste uitdaging is... GA ERVOOR!