Connection has lost...

Over jouw coach

Let's get started
Boek je sessie

Je hoeft niet top fit te zijn om te starten met trainen. Het belangrijkste is dat je intrinsiek gemotiveerd bent om zodoende te werken richting de beoogde doelstelling. Mijn taak als coach/ trainer is om jou op weg te helpen in de realisatie van jouw doel(en). Dit omvat een compleet pakket op het gebied van training, voeding en mentale coaching. Echter, we duiken wel in op specificaties omtrent jouw levensstijl. Zo bekijken we je slaapritme, jouw postuur, medicatie gebruik, huidige of onderliggende ziektebeelden (denk aan diabetes T1 & T2, obesitas, reuma, herstel na sportblessures, enkel, heup, knie, schouder operaties).

In mijn concept reik ik jou de juiste handvaten aan welke kennismatig en wetenschappelijk zijn onderbouwd. Nog belangrijk; wij werken preventief, voorkomen is immers beter dan genezen. Onder begeleiding van jouw trainingsplan, welke tot in detail persoonlijk zal worden vormgegeven, gaan we stapsgewijs werken naar een (nog) gezondere levensstijl waarbij je, je (nog) fitter, energieker en sterker zal gaan voelen.

Over Alicia

Als fanatiek beoefenaar van de turnsport weet Alicia hoe complex het lichaam in beweging in elkaar zit. De kunst om iets te laten slagen zit dan ook in de ‘oefening’.

In haar jaren op het voetbalveld kwam de kracht als teamspeler naar boven. Samen naar een doel werken en het dan daadwerkelijk bereiken zorgde voor een euforisch gevoel. Echter, als krachtsporter (vanuit turnen) of met een team rennen over een voetbalveld, heeft een volledige marathon lopen bijna niets met de daadwerkelijke training te maken maar wel met de immense mindset waar je op moet kunnen verhalen. Sindsdien wordt het trainen van de mindset ook zorgvuldig toegepast binnen de trainingen.

Trainen van een sterke mindset op het gebied van gezondheid bleek een belangrijk hoofdstuk voor Alicia. In 2014 werd het gevecht tegen een goedaardig tumor in de hersenen deels aangevochten door de fitheid van het lichaam maar nog wel meer door de mentale mindset.

Alicia’s missie is om mensen bewust te maken van het vermogen van het lichaam als je goed verzorgd of het onvermogen als je het nalatig behandeld. De rekening krijgen we uiteindelijk allemaal geserveerd maar het liefst zo laat mogelijk met zo min mogelijk beperkingen in ons dagelijks leven.
Meld je aan voor een gratis intake