Connection has lost...

Over jouw coach

Je hoeft niet top-fit te zijn om te starten met trainen. Het belangrijkste is dat je intrinsiek gemotiveerd bent, oftewel, motivatie van binnenuit hebt om te werken aan je gezondheid en lichaam. Ik ben jouw coach en help jou om jouw levensstijl vorm te geven wat het beste bij jouw huidige leven aansluit. We creëren een stabiel plan wat kennis over fitness en voeding bevat op basis van jouw behoefte en doelen die je voor ogen hebt. In de afgelopen 15 jaar ben ik bezig geweest met het ontwikkelen van mijzelf om zodoende expert te worden op het gebied van fitness en training. Uiteraard heb ik mijn diploma's behaald, nationaal en internationaal. Echter is de belangrijkste combinatie van de kennis om dit te combineren met de praktische ervaring.

Een aantal toffe feiten over mijn training concept;

  • Overwinnen van een uitdaging, groot of klein zorgt voor meer zelfvertrouwen. Ik zag men ontwikkelen in de fitness doelen én tegelijkertijd in hun werk en privé -leven door het aannemen van een promotie op werk of door de hoeveelheid energie die men weer terugkreeg en daarbij een veel fijnere collega, partner en/of vriend(in) te zijn.
  • Het creëren van de aangepaste levensstijl voelde goed. Men voelde zich frisser, fitter en jonger.
  • Kennis is de sleutel tot succes. Sommige mensen stoeien met het onder controle krijgen van hun gewicht (in vet afvallen of in spiermassa aankomen). Ik bied training aan waarbij je veel zal gaan zweten maar ook zal leren wat werkt, hoe en waarom.
  • Voorkomen is beter dan genezen. Wij werken samen preventief aan jouw gezondheid!
  • We voeren verschillende pijlers door, waaronder training. Echter is training niets waard zonder de juiste voeding, ontspanning en een goed algeheel plan!
In mijn eerdere sportjaren was ik wekelijks te vinden in de gymnastiekhal. Als turnster trainde ik met discipline aan elk klein detail van het lichaam om een oefening op een juiste manier tot stand te brengen. In tegenstelling tot de individuele sport, bracht ik ook veel tijd door op het voetbalveld. Als rechtsbuiten had ik een belangrijke taak in het team om doelpunten te realiseren en volledig te gaan op elke aanval. Niet veel later kwam fitness. Het beviel mij goed, maar dat is een inkoppertje natuurlijk. Door de brede interesse in veel sporten, in mijn jeugd, is fitness een leuke aansluiting binnen mijn levensstijl.

Om te begrijpen dat ‘succesvol sporten’ niet vanzelfsprekend is, ondervond ik in mijn training voor de Marathon in Rotterdam. Ik ben niet heel lang, vooral explosief getraind (turnen en voetbal) en heb niet veel geduld binnen het leveren van mijn eigen prestaties. In 9 maanden stoomde ik mijzelf klaar om 42,195 kilometer af te leggen. Dat was niet altijd makkelijk en zeker niet altijd leuk. Ik zag op tegen bepaalde trainingen (tempotraining, intervaltraining), met moeite nam ik bepaalde maaltijden tot me (zoals kwark, ei e.d.) en het was best saai om alleen alle trainingen te volbrengen.

De euforie was dan ook fantastisch toen ik eenmaal in 2013 over de finish kwam. Dit heeft mij erg veel geleerd. Waaronder, dat je niet overal goed in kunt zijn, je niet altijd alles leuk kan/ hoeft te vinden maar met de juiste mindset, stabiel plan en wilskracht heel erg veel kunt bereiken. Vandaag de dag, waar nodig, pas ik mijn ervaring nog steeds als strategie toe om elk individu de gewenste doelstelling te laten behalen.

Locatie: Personal Training Club
Stad: Rotterdam, Nederland
Ervaring in de fitness branche: >15 jaar
Ambitie: Elk individu die bij mij traint bewust maken van de gezondheid (ob + subjectief). Werken naar een realistisch stabiel doel. Samenwerken met andere specialisten om voldoende kennis, kwaliteit en veiligheid te kunnen waarborgen.

http://www.ereps.eu/member-profile/85255