Connection has lost...

Ik verloor ruim 8 kilo en 44 cm zonder enige sportmotivatie!

Na vele pogingen tot het zelfstandig (blijven) sporten, heb ik begin dit jaar besloten om bij een Personal Trainer aan de slag te gaan. Via een vriendin van mij kwam ik bij Alicia terecht en het klikte direct. Zij was precies wat ik toen nodig had; recht voor haar raap, dame met humor en niet meegaand in mijn neiging om af te haken of bij elk pijntje direct rustiger aan te gaan doen.

Haar manier van werken is rustig en fijn. Zonder me er echt bewust van te zijn maakte ik grote stappen, doordat we zonder het te benoemen steeds intensiever gingen trainen. Tot ik ineens doorhad dat mijn riem 2 gaatjes strakker moest. Hoewel ik niet bepaald een ochtendmens ben (en we daardoor vaak de eerste 10 minuten in stilte begonnen met trainen) bleven de sessies mij motiveren om te komen. Hierdoor heb ik nooit verzaakt door niet op te komen dagen of oefeningen halfbakken uit te voeren. Dit was echt een overwinning op mezelf.

Naast het feit dat ik ruim 8 kilo en over mijn gehele lichaam 44cm (taille -20cm!) ben afgevallen, merk ik door het sporten dat mijn eetpatroon controleren nog steeds lastig blijkt. De behaalde resultaten zijn daardoor goed, maar hadden nóg veel beter kunnen zijn. Hoe dan ook ben ik trots met de resultaten die ik samen met Alicia heb geboekt. Zorgen voor mijn lichaam zal met ups en downs gaan maar zal veel bewuster zijn dan voorheen!

Let's get started
Boek je sessie