Connection has lost...

Laagdrempelig om te beginnen met aandacht voor resultaat gebaseerd op waarheden.

Het lukte mij niet om het laatste stukje vet% zelfstandig naar beneden te krijgen en dat frustreerde mij enorm. Ik heb bij Alicia een paar jaar geleden gesport en daardoor ken ik haar werkwijze. Naast haar zeer professionele kijk op sport & voeding is zij heel punctueel, luistert goed wat je wil en maakt op basis daarvan een op maat gemaakt plan.

En niet geheel onbelangrijk: het is laagdrempelig om te beginnen!

Bij aanvang van mijn startdatum was na enige inventarisatie mijn voedingsplan (anders dan een dieet!) al gereed. Dit ervoer ik als heel fijn, want ik wilde natuurlijk graag direct starten. Het enige wat ik verder dus hoefde te doen is het plan doornemen en starten!

Tijdens deze periode, zeker in het begin, kampte ik met een aantal onzekerheden (Eet ik niet te veel? Train ik niet te weinig?). Alicia wist mij gerust te stellen en bood verheldering en positivisme voor al mijn obstakels. Met mijn vragen kon ik bij Alicia terecht via WhatsApp of telefonisch. Met alle geduld heeft zij mij altijd te woord gestaan en nieuwe inzichten geboden.

Na 1 maand boekte ik voor mijn doen al een topresultaat! Ik was compleet verast omdat ik dacht dat ik namelijk echt minder moest eten om meer af te vallen en zwaarder moest trainen om meer te verbranden! Kortom het was bijna een onwerkelijk resultaat! Ik ben hierdoor nog enthousiaster geworden en zie mijn volgende doel al voor ogen!

Alicia, enorm bedankt voor je super begeleiding! Ik geniet nog steeds van de heerlijke, duidelijke recepten welke helemaal op maat gemaakt zijn voor mij!

  • Sangieta is in een maand 3 kilo verloren waarvan 3.2% vet% en 12 cm van de taille omtrek.
  • Sangieta heeft getraind onder begeleiding van een op maat gemaakt sportprogramma en door middel van aangepaste receptuur welke aansluit op haar huidige levensstijl. (Het betreft hier geen dieet waar men zich ‘moet’ houden aan elk voedingsproduct. De werkvorm geschiedt via een zogenaamde ‘trial en error’.)
  • Zelfstandig kan Sangieta nu verder op weg in zowel de gym als in de keuken met de reeds aangereikte handvaten.

Let's get started
Boek je sessie