Connection has lost...

Onze diensten

Wedding Fit
Een van de dagen waar men zo naartoe kan leven is dé trouwdag. Een traject waarbij je binnen 8 of 12 weken nog net even fitter wilt worden is dan ook een mooi streven. Fit, zelfverzekerd en stralend verschijnen in dé prachtige trouwjurk.
Let's get started
Boek je sessie
Posture Training
Zitten achter een bureau, dragen van hakken, kortom het creëren van een incorrecte houding is helaas geen uitzondering meer op de regel. Maar wanneer er pijn wordt ervaren kan dit toch wel voor beperkingen zorgen in het dagelijks leven. Voorkom pijn en werk preventief door middel van een persoonlijk plan aan jouw optimale (werk) houding.
Let's get started
Boek je sessie

Lees hier een aantal ervaringen
Lifestyle Management
Het gevoel dat je moet jongleren met enerzijds de alledaagse druk van werk (prestaties), sociaal leven en tekort aan energie? Wellicht een goed idee om jouw gehele levensstijl eens in kaart te brengen. Op een verhelderende manier helpen we jou op weg naar het verkrijgen van meer energie én tijd!
Let's get started
Boek je sessie

Lees hier een aantal ervaringen
Sport specifiek
De marathon, een triatlon, golfen, voetbal, tennis of boksen. Elke sport kent uitdagingen als het gaat om blessures. Een aantal blessures zoals meniscus problemen, schouderluxatie (schouder uit de kom), tenniselleboog of eenzijdige lage onderrugklachten zijn wellicht herkenbaar maar ook hier wil je liever voorkomen dan genezen. Een specifiek programma afgestemd op jouw specifieke doel is dan ook de oplossing om blessures te voorkomen.
Let's get started
Boek je sessie

Lees hier hoe je een persoonlijk programma start
Gewicht reductie
Tegenwoordig is er niets zo belangrijk als het onder controle krijgen of behouden van een gezond gewicht. Maar wat is nu precies een gezond gewicht voor jouw lichaam? Projecteer je de extra kilo’s er bij jezelf niet juist aan of af, waardoor je een vertekent beeld krijgt van de realiteit? Om te begrijpen wat werkt voor jou zullen we inzoomen op het huidige voedingspatroon, een aantal handvatten aanreiken en zowel beweeg en train opties geven. Zodoende werken we stap voor stap naar een passend patroon van leven waarbij trainen en voeding geïmplementeerd kunnen worden zonder radeloos aan de slag te gaan
Let's get started
Boek je sessie