Connection has lost...

ALICIA LEVERT ALTIJD EEN PRODUCT OP MAAT.

Inmiddels train ik al een behoorlijke tijd onder de begeleiding van Alicia, waarbij ik haar bedrijf enorm heb zien ontwikkelen. Onze eerste ontmoeting hadden wij bij Health City Rotterdam, waarna Alicia besloot voor zichzelf te beginnen. Door haar manier van trainen heb ik besloten met haar mee te 'verhuizen' in haar nieuwe uitdaging. Nu ruim 7 jaar later en 8 trainingslocaties verder, word ik nog elke keer verrast en gemotiveerd in de trainingen.

Voor mij zijn de trainingen de momenten in de week waar ik erg naar uit kijk, omdat ik juist die momenten zie als ontspanning en afleiding van mijn dagelijkse bezigheden. Doordat je elkaar al zo lang kent en vaak ziet, wordt het onderdeel van je dagelijks leven en ben je goed op elkaar ingespeeld. Zit je minder goed in je vel of heb je een minder goede dag, dan heeft Alicia daar begrip voor en zal zij haar training daar direct op aanpassen. Door de kennis over haar vakgebied, persoonlijke benadering en niveau van de klant, krijg je ALTIJD een op maat product. In de eerste trainingen wordt er goed gekeken naar de manier van bewegen, eventuele blessures en sterke en minder sterke punten. De focus ligt daarbij op het verbeteren van bewegen en je goed voelen bij wat je doet. De resultaten komen daarna vanzelf (na heel veel zweet).

Door de energieke, enthousiaste en sociale houding van Alicia, weet zij mij om 06.00 uur in de ochtend, maar ook om 21.00 uur in de avond te motiveren een goede training neer te zetten. In de tijd dat wij samen trainen heb ik nog geen één keer dezelfde training gekregen. Elke training is weer anders én juist dat maakt elke training interessant en motiverend. Tijdens de training staat techniek en houding voorop. Pas als de uitvoering perfect is, gaat het gewicht omhoog.

Door een consistente (en soms confronteerde) weegmomenten, kun je je voortgang goed bewaken. Waarbij gewicht niet de focus heeft, maar voornamelijk de cm's een belangrijke rol spelen. Zit er een mindere week of meting tussen, dan wordt er uitgebreid gesproken over wat je in de aankomende week 'meer' of 'beter' kunt doen om je resultaten te verbeteren. Het gaat er om dat je je bewust wordt van de keuzes waarom je iets wel of iets niet moet doen. Je wordt nooit aan je lot overgelaten, maar krijgt altijd tools mee om jezelf te verbeteren of te herpakken.

Al met al, hoop ik dat elke klant van een personal trainer een 'Alicia' in zijn of haar trainer terug vindt. Ik vind haar in ieder geval SUPER!

Let's get started
Boek je sessie