PERSONAL TRAINING

Het idee van Personal Training is het werken middels 1:1 contact. Next Level Lifestyle bezit de fijne exclusiviteit deze dienst ook nog eens in een echte 1:1 setting aan te bieden in een zeer luxe gym. Next Level Lifestyle is partner van het gloednieuwe concept: Personal Training Club.

Binnen deze ruimte wordt de klant van alle gemakken voorzien. Naast een pittige training op maat kan er worden genoten van een fijn uitgeruste kleedruimte waarna een heerlijk gezonde sap of salade to go na afloop van de training kan worden genuttigd aan de bar met uitzicht op de prachtige gebouwen zoals hotel Room Mate en de imposante Rotterdam.

Een mooi Rotterdams thuisgevoel met een tintje van het prachtige New York (ook wel; Manhattan aan de Maas) hoe kan dat niet motiverend zijn?

Nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

*****

€85

| Per trainingssessie van 60 minuten (incl. 24/7 coaching)

| Training is flexibel in te plannen

| Annuleren van een training kan tot 12 uur voor aanvang van de training

| Er zijn géén lange termijn overeenkomsten van kracht.

| Next Level Lifestyle hanteert een kalendermaand als opzegtermijn. In de laatste maand kunnen de trainingen worden voortgezet.

TEAM TRAINING

De sleur op kantoor, wie herkent dit niet? Elkaar in een andere setting mee maken is niet alleen heel tof maar ook nog bevorderend voor de werksfeer. Team Training geschiedt bij een minimaal aantal deelnemers van 8 en is in te vullen tot een maximum van 20 (bij meer dan 20 deelnemers wordt er een extra trainer ingezet om veiligheid te kunnen waarborgen).

Uiteraard kan een Team Training ook prima voor feesten en partijen. Next Level Lifestyle is gestationeerd aan de Wilhelminapier, ondanks dat is het ook mogelijk een training te organiseren op een locatie naar keuze.

Voor meer informatie kan er vrijblijvend contact (link) worden opgenomen.
Lijkt ons heel tof om jouw team of bedrijf eens flink in het zweet te laten werken!

*****

€150

| Minimaal 10 deelnemers
| Locatie in overleg